Ознака: никој не се грижи

Покривот протекува и не е саниран! Струшката болница затвори девет соби за дијализа. Болниците во хаос, Филипче ќе гради нов клинички?!

ВМРО-ДПМНЕ: За еден месец починати три родилки и четири деца во кома поради дијабетис