Ознака: нови специјализации

Филипче мисли дека се е таман, додека на детската клиника има недостиг од медицински сестри и доктори и покрај новите вработувања

Годинава ќе се одобрат рекорден број на специјализации по медицина, но тоа не значи дека добиваме толку доктори годинава. Нели Филипче?