Ознака: нови ветувања од Филипче

Филипче ќе го „смени“ лихварскиот однос кон специјализантите со законски измени во собранието

Филипче мисли дека се е таман, додека на детската клиника има недостиг од медицински сестри и доктори и покрај новите вработувања