Ознака: нови возила

Објавен огласот за нови 40 вработувања во Здравствен дом – Скопје

Набавка на нови возила за брза помош и екипирање на медицински кадар?

Здравство 5 години ago

Филипче во недостиг на свои идеи, реализира проекти на ВМРО-ДПМНЕ.