Ознака: образование

Околу 500 деца роми од Шуто Оризари не одат на училиште

Образование контра здравство: Вакцините не може да бидат услов за училиште

Здравство 4 години ago

Активисти за правата на пациентите се против условот децата без потврда за вакцинација да не се запишуваат во градинка или училиште