Ознака: обвинувања

СЛУЖБАТА НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА ГИ ПРЕЗЕМЕ ПАРКИНГОТ И ЧИСТЕЊЕТО, ФИЛИПЧЕ ОБВИНУВА, ПОВАЖНО ВО МОМЕНТОТ Е ДА ГИ РЕШИМЕ ДОЛГОВИТЕ!!!