Ознака: ординации

На лекарите им “прелеа” чашата – Доктори си одат во Германија, се затвораат хируршки одделенија а Филипче и Дончев нигде ги нема!!!

Пациентите од страв дека нема да најдат лекови на рецепт секој први во месецот ги полнат ординациите на матичните лекари – Во еден ден имаат и по 200 прегледи