Ознака: паркирањето дозволено на кал докторите и пациентите по калливи улици

ЗАЕВ И ФИЛИПЧЕ ГО ПРЕТВОРИЈА КЛИНИЧКИ ВО ПРЕДГРАДИЕ НА КАЛКУТА!!!