Ознака: пациентите реагираат

Покривот протекува и не е саниран! Струшката болница затвори девет соби за дијализа. Болниците во хаос, Филипче ќе гради нов клинички?!

ХОРОР ВО ЧАИР: Помина славењето, но докторите и понатаму работат ни со минимум услови и како во кланица!

Здравство 6 години ago

Медицински отпад и пред Хематологија