Ознака: пациентите страдаат

Министерство за здравство располага со 183 возила, најупотребуваното возило постаро од министерот!

Во Институтот за микробиологија се анализираат брисеви само од одредени ординации, што поради врски, што поради тоа што НЕМА РЕАГЕНСИ!