Ознака: плаќање на рати без камати

Што празник е 11.11 и што може да се очекува на овој ден – Очекувајте огромнипопусти и супер понуди!

HAPPY WEEKEND акција во НЕПТУН – Големи попусти и рати без камата на сите производи!