Ознака: ПМ честички

Скопје вечерва се гуши, рекордно 3-то место на листата на најзагадени градови

Клиниките полни, причина, зголеменото загадување

Здравство 6 години ago

Скопје и вечерва се гуши, на светско ниво на убедливо 7-мо место!

Здравство 6 години ago

Енормна загаденост кај Клинички центар на Водно