Ознака: полен

Кога амброзијата цвета, полен има насекаде, па од кивавица нема спас!

По десетина нови пациенти неделно со алергии од полен бараат помош на Пулмологија

Здравство 4 години ago

Во сезона на алергии на Клиниката за детски болести нема реагенси за полен!