Ознака: популизам

Здравствени експерти бараат преиспитување на одлуката за бесплатно болничко лекување кое сериозно ќе му наштети на системот!

Популизам и реформа која ќе го соголи здравствениот систем – Експертски и граѓански размислувања за најавеното бесплатно болничко лекување