Ознака: реагенси

ОЈО ќе го истражува поништениот тендер за реагенси распишан од Филипче, конечно некој да се заинтересира и да види што прави министерот за здравство!

Министерството за здравство чека да завршат роковите за жалба за тендерот што беше поништен, да се проба второ местење на истиот тендер, 35 мил евра, сепак се 35 мил евра!

Здравство 6 години ago

Под притисок од јавноста Филипче го стопира скандалозниот тендер за реагенси вреден 35 милиони евра

Здравство 6 години ago

По откривање на скандалот Филипче се правда – Тендерот бил транспарентен и отворен за јавноста!

Здравство 6 години ago

Лидер: Млади ќе станат милионери, Филипче им даде тендер за централизирани лаборатории од 35 милиони евра

Здравство 6 години ago

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ е болест за македонското здравство – Писмена реакција за пресот на Филипче

Здравство 6 години ago

Здравството на колена за неполна година, граѓаните се плашат дека тие ќе ја платат сметката за нестручното менаџирање на болниците!

Здравство 6 години ago

Во сезона на алергии на Клиниката за детски болести нема реагенси за полен!