Ознака: само 150 легла има

ДЕН ДОНЧЕВ МОЛЧИ СТРУМИЧКАТА БАЊА ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО, ИАКО ИМА НАЈМАЛ КАПАЦИТЕТ, ДАЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ФЗОМ СЕ УМИЛКУВА НА ПРЕМИЕРОТ?