Ознака: сестри

Мехмедовиќ: Потребни се најмалку 200 вработувања во Здравствен дом Скопје – Фалат сестри, доктори, лаборанти!

Наместо поддршка, Самостојниот синдикат за здравство ги игнорира барањата на медицинските сестри!

Здравство 6 години ago

Штипската болница кубури со кадар, бараат 100 вработувања!

Здравство 6 години ago

Инструментарки од ГОБ 8-ми септември бараат неплатен одмор за да работат во Германија – Здравствените власти се уште спијат и не го спречуваат одливот на здравствените работници

Здравство 6 години ago

Да се спречи одливот на медицински сестри од земјата – Во Македонија има 350 сестри на 100 000 жители, а во Европа е двојно повеќе!

Здравство 6 години ago

Во болниците и клиниките недостигаат двојно повеќе лекари и сестри од тие што се невработени!

Здравство 6 години ago

Конгрес на МАДОТ – Зајакнување на трауматолошките и ортопедските капацитети во ЈЗУ

Здравство 6 години ago

Медицински сестри учат како да постапат при животозагрозувачки состојби

Здравство 6 години ago

Гинекологија ќе вработува 20 медицински сестри и 10 лекари

Здравство 6 години ago

Медицински сестри од внатрешноста на улица, лекарите концесионери одат во пензија!