Ознака: шилегов

Кога ви е добро 150%, кога ви е лошо 300%. Паркингот на клинички во загадено Скопје е смрт за болните!

Шилеже денес прскаше, мора епидемиолозите да ја смират топката, нема ниту еден случај на западно – нилска треска во Македонија!

Здравство 6 години ago

Ѓубрето на Клинички топ тема и главен проблем во државата – Шилегов и Филипче наводно бараат решение но не се координирани со ДУИ!

Здравство 6 години ago

(ВИДЕО+ Галерија) Клиничкиот центар затрупан во отпад, смет и ЃУБРЕ за само една седмица. Филипче си шупоти, Шилегов си цврцнува, тендер нема, пациентите и болните повеќе изложени наместо заштитени!

Здравство 6 години ago

Комарците шират сериозни заразни болести, а Шилегов абер нема да ги заштити граѓаните!

Животен стил 6 години ago

Шилегов бара оџачари, ама никој не се пријавува – Огласот е продолжен!

Социјала 6 години ago

Шилегов ќе го намалува загадувањето со обука на оџачари!

Животен стил 6 години ago

Шилегов ќе троши пари за кампањи за оџачари и за екстремни спортови