Ознака: шкодране

Шкодране нема капацитет во службата, Филипче бара помош од Шилегов а пациентите се трујат од ѓубрето во скопските клиники!

Шкодране Дардишта “натрупала” долгови во Службата за заеднички работи, нема кој да го чисти ѓубрето во Клиничкиот центар!