Ознака: Скопје најзагаден град во светот

Филипче се разбуди, по истражувањето на плунката воочи дека воздухот навистина е загаден

Поради енормното загадување секоја година „Козле“ е полно со пациенти

Здравство 6 години ago

Алармантно: Вечерва во Карпош не се диши, загадени се и Центар, Миладиновци и Куманово