Ознака: случај

Уште едно дете од Охрид со дијабет заврши на Детска клиника – Има ли пропусти во дијагностиката кај лекарите во внатрешноста!?

Филипче ќе го решава случајот со 12 годишната Анастасија – Девојчето ќе го оперираат на Детска хирургија!