Ознака: смет

(ГАЛЕРИЈА) Кој го чисти Клиничкиот центар, комунална хигиена сигурно не, службата за заеднички работи само наплаќа не работи, што правиме со сметот на клинички г-не Филипче?

(ВИДЕО+ Галерија) Клиничкиот центар затрупан во отпад, смет и ЃУБРЕ за само една седмица. Филипче си шупоти, Шилегов си цврцнува, тендер нема, пациентите и болните повеќе изложени наместо заштитени!

Здравство 6 години ago

Клинички затрупан со ѓубре – Граѓаните велат дека никогаш вака не било валкано