Ознака: соработка

Караванот „Здравје за сите“ ќе спроведе бесплатни кардиоваскуларни прегледи на пензионерите

Претепаното бебе е стабилно, социјалн ислужби го одзедоа од мајката и му одредија старател!

Здравство 5 години ago

Турски возила за гостиварската болница