Ознака: советот на град скопје усвои одлука со 500 денари поскап паркинг вработените на клиники ќе мора да плаќаат паркинг додека се на работа

Шилеже и советот на град Скопје одлучија: Сите вработени во клинички, на работно место ќе плаќаат 2,5 пати поскап паркинг.