Ознака: специјализантите без плата

Незадоволни идните стоматолози: За едни специјализанти има пари, за други нема

Здравството е во колапс- наместо грижа за здравјето на прилепчани, Филипче води грижа за задоволување на апетитите на блиските соработници до власта