Ознака: тендерче министер

ДЕТСКА КЛИНИКА НЕМА ЗА САПУН, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЗА 4,6 МИЛИОНИ ДЕНАРИ БАРА ПРОЕКТАНТ ЗА МОНТАЖНА КАТНА ГАРАЖА ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР, ТОЕ Е НАШИОТ ЧУДЕН МИНИСТЕР ФИЛИПЧЕ, СЕЛО ГОРИ БАБА СЕ ЧЕШЛА!!!