Ознака: топло

Сончево и многу топло, температурата ќе оди до 38 степени

Лекарите со совети на што да внимавате летото за да спречите труење со храна

Мое здравје 6 години ago

Фотографија што треба да ја видат сите родители – Внимавајте на овие работи за да не биде загрозен нечиј живот!

Здравство 6 години ago

Топлото време ја вжешти линијата 194, за едно деноноќие 150 јавувања во скопската Брза помош