Ознака: топлотен бран

Европската канцеларија на СЗО со предупредување за топлотниот бран

Ни доаѓа топлотен бран, активно ќе биде портокаловото ниво на опасност

Здравство 3 години ago

Топлотниот бран важи на целата територија на Македонија, еве ги препораките

Метеоролозите издадоа предупредување: Пристигнуваат најтоплите денови