Ознака: трауматологија

Бесплатни консултации со специјалистот по ортопедија, трауматологија и лечење тумори на коските и меките ткива Проф. Д-р Сами Сокјуџу на 28.10.2023 г. во Скопје

Филипче бара, ДУИ не дава, докторите си одат, пациентите кој ќе ги лечи?