Ознака: централизирани лаборатории

Доскорешниот шеф на кабинет Блажески контра Филипче – Централизираните лаборатории може да не чинат животи!

Апел од Прилеп: Здравството никогаш не било во покатастрофална состојба како сега, власта и министерот не мислат на народот!

Здравство 6 години ago

Таравари му одржа лекција по здравство на Филипче: Да се повлече одлуката за централизирани лаборатории, ќе настане хаос во здравството!