Ознака: цигари

Пушачите кои веднаш по спиење палат цигара го зголемуваат ризикот од појава на рак

Не смеете да пиете чај додека е врел!

Животен стил 6 години ago

Зошто луѓето кои пушат цигари се послаби?

Мое здравје 6 години ago

Еве што внесувате во телото со секоја запалена цигара

Здравство 6 години ago

Во светот живеат милијарда пушачи, најмногу од нив се во Кина!

Мое здравје 6 години ago

Околу 100 лица годишно бараат помош за откажување од цигарите

Мое здравје 6 години ago

Понекогаш пред заспивање телото ќе „одскокне„ и ќе ве разбуди, зошто?

Здравство 6 години ago

Македонија е на врвот во Европа според бројот на пушачи, но за Филипче либералниот закон за пушење е само менување на дефиниција иако се дозволува пушење на терасите во угостителските објекти

Животен стил 6 години ago

Чадот од цигарите штетен за милениците

Животен стил 6 години ago

Каде во светот најмногу се пие алкохол и се пушат цигари?!