Ознака: цјз куманово

Скоро секој трет кумановец е позитивен на коронавирусот

Ковид-позитивните кумановци намерно ги кријат контактите

Здравство 6 години ago

Докторка од Куманово го праша Филипче: Зошто медицинарите на тестирањата водат мртва трка за бодови за да добијат работа кога на крај тоа не е важно?