Ознака: тумор

Бесплатни консултации со специјалистот по ортопедија, трауматологија и лечење тумори на коските и меките ткива Проф. Д-р Сами Сокјуџу на 28.10.2023 г. во Скопје

Алкалоидите од нарцисот го блокираат растот на туморите

Здравство 6 години ago

На пациентка и бил изваден тумор тежок 18 килограми на ВМА во Белград