Ознака: училиште

Парична казна и за директорот и за училиштето во Радовиш во кое имаше верски обред!

Ромите се помалку одат на училиште, причини, сиромаштијата и иселувањето!

Социјала 5 години ago

Паралелките со посебни потреби во О.У. „Ѓорѓи Сугарев“ – Битола, добија донација, нови врати!

Здравство 5 години ago

Образование контра здравство: Вакцините не може да бидат услов за училиште

Здравство 5 години ago

Активисти за правата на пациентите се против условот децата без потврда за вакцинација да не се запишуваат во градинка или училиште

Социјала 5 години ago

Епилог од тепачката во неготинското училиште – Три малолетнички ќе одговараат за насилство, кривична и за обезбедувањето!

Социјала 5 години ago

Тепачката во основното училиште во Неготино ја истражува и обвинителството!

Здравство 5 години ago

Алармантни податоци од систематските прегледи на учениците: Над 11 илјади основци имаат искривен ‘рбет

Социјала 5 години ago

Меѓаши: Дескоска целосно да го истражи претепувањето на ученичка во Неготино

Социјала 5 години ago

Централната и локалната власт не можат да се договорат, родителите изреволтирани: Имало или немало c во скопското училиште?