Ознака: уште една лага

Ветеното покачување на плата во здравството е уште една низа од шарени лаги на Заев и компанијата

Заев ветуваше итно формирање Фонд за финансирање на лекување во странство, повеќе од година дена ни траг ни глас од проектот