Ознака: увоз од Прилеп

Во Битола недостиг од педијатри, од Прилеп ги има за 100 евра дневница. Филипче изгледа спие и на очите, не само на ушите. Било каков проблем во здравството, тој НЕ ГО ГЛЕДА?