Ознака: вакцинација.мк

Од утре започнува вакцинацијата против сезонски грип, на располагање се 60 илјади дози вакцини

Вакцините против сезонски грип пристигнаа, еве како да се пријавите

Здравство 2 години ago

Вчера се вакцинирале близу 15 илјади граѓани, информираат од МЗ

Здравство 2 години ago

Во текот на вчерашниот ден се вакцинирале нешто повеќе од 10 илјади граѓани

Здравство 2 години ago

Вчера се вакцинирале вкупно 10 984 граѓани

Здравство 2 години ago

Во текот на вчерашниот ден се вакцинирале скоро 13 илјади граѓани

Здравство 2 години ago

Скоро 12 илјади граѓани се вакцинирале вчера во вакциналните пунктови и на терен

Здравство 2 години ago

Во текот на изминатите 24 часа беа регистрирани нови 17 случаи на Ковид-19

Здравство 2 години ago

Од утре започнува вакцинирањето на децата од 12 до 17 години

Здравство 2 години ago

МЗ: Вкупно 9 335 граѓани се вакцинирале вчера, а теренската вакцинација се одвива во цела Македонија