Ознака: ванковер манчев

Ванковер Манчев, пратеник од ВМРО – ДПМНЕ, на браникот на здравството. СДСМ нема капацитет да ја води државата, а не здравството!

Манчев: Празни бројки, Буџет без концепт, влада за разболување, не за оздравување.

Здравство 4 години ago

Манчев до СДСМ: Проектот за клинички центар на ВМРО-ДПМНЕ беше неуспешен, бидејќи вие го укинавте

Здравство 4 години ago

„Со парите што ги кратите од здравството и образованието, студентски дом ќе се изградеше!!?!”