Ознака: веледрогерија

Стојаноска: Додека пациентите на Хематологија чекаат лек од кој им зависи животот, директорката Пановска не може да одлучи дали ги има или не лековите

Повторно договор во 4-ри очи, Онкологија и Др Пановски вредност 50 илјади евра. Филипче…?