Ознака: велешка болница

Филипче: Нема потреба од дополнителни рестрикции, можеме сите пациенти да ги изменаџираме

Позитивниот средношколец од Велес е испуштен од официјалната евиденција на МЗ поради лошата комуникација меѓу здравствените установи

Здравство 4 години ago

По една година проработе томографот во велешката болница

Здравство 4 години ago

Kомпјутерскиот томограф во велешката болница се уште стои расипан!