Ознака: Венко филипче ако не дава оставка избркајте го

Филипче кај ти се очите го гледаш ли ова, детската клиника без сапун и без тоалетна хартија, ти си местиш тендери и само повторуваш, не се секирајте ќе биде санирано И од тоа едно големо ништо. Таков министер си ти!!!