Ознака: Венко Филипче лаже

Марков: Македонија ја нема на ниту една листа за вакцини, потребна е кривична одговорност

ССКЦ го прозва министерот: Заборавивте на ветувањата, однесувајте се сериозно кон здравството

Здравство 5 години ago

Власта повторно го уценува народот со неговото здравје за да обезбеди глас повеќе на референдумот