Ознака: венко филипче мести тендери

Итната медицинска помош има едвај 10 исправни возила и само шест екипи за интервенција во смена. Граѓаните започнаа со молитва!

Министерство за здравство располага со 183 возила, најупотребуваното возило постаро од министерот!

Здравство 6 години ago

За операција на катаракта се чека со месеци, преку 2000 пациенти на списокот, Филипче нема ниту перде на око, ниту срам, тој продолжува со „работење“ само на тендери во четири очи!