Ознака: ветувања во празно

Хируршки сали се затвораат, анестезиолози нема ни за лек, томографот не работи, пациенти се препраќаат

ЛАЖИ ВЕРЕ, Царовска: Секој чекор е во насока на унапредување на системот на социјална заштита. Социјалната помош, покачувањето, ромите питачи, бегалските кампови не се ни последни на списокот на царицата!