Ознака: за пари само лек по аптеките

Видео, Анкета, граѓаните загрижени, квотите мали, лековите само за пари, Ден Дончев како ЈЕТИ, ФЗОМ како волшебниот град, никој не ги видел, никој за пациентите не се грижи!