Ознака: загадено скопје

Шилегов се оградува за загадувањето, негрижата ја префрла кај опозицијата како и се друго, зар не?

ВИДЕО: Дадени ветувања…загадување, нема чист воздух, разочарувања…граѓаните реагираат

Здравство 4 години ago

Повторно меѓу трите најзагадени градови во светот и Скопје!