Ознака: здравствени работници

Здравствените работници најавија протест поради незадоволство од висината на платите

Николов: Здравствените работници во најголем дел професионално работат, а индивидуалните случаи треба побрзо да се санкционираат

Здравство 3 години ago

Владата го одби предлогот на Комисијата за заразни болести за задолжителна вакцинација

Здравство 3 години ago

Само овие граѓани од утре ќе можат да се вакцинираат со трета доза вакцини против Ковид-19

Здравство 3 години ago

Каталонскиот систем на јавно здравје е веќе под притисок поради делта сојот на коронавирусот

Здравство 3 години ago

Во Франција 149 здравствени работници имале несакани ефекти од вакцината на Астра Зенека

Здравство 3 години ago

Филипче потврди дека први ќе се вакцинираат здравствени работници, но и возрасните лица со висок ризик да развијат болест

Здравство 4 години ago

Здравствените работници кои го прележале вирусот се имуни на повторна инфекција

Здравство 4 години ago

Чибишев: Колку вреди достоинството, честа и животот на еден здравствен работник?

Здравство 4 години ago

Даниловски: Би ги тестирал 80 илјади во државата, а моите претпоставки одат до 300-400 илјади тестирања