Ознака: здравство

Патувајте во Истанбул бесплатно со Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ и консултирајте се со врвни специјалисти во болница Мемориал!

Д-р.Каранфиловски: Генералниот штрајк ни останува како опција, како израз на револт

Здравство 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ го донесе македонското здравство до состојба на кома

Здравство 6 години ago

Трите деца со дијабет хоспитализирани на Клиниката за детски болести, лекарите сега се крстат во Бога

Здравство 6 години ago

Филипче решен да оди до крај со сомнителниот тендер – не се откажува и покрај сите притисоци од јавноста

Здравство 6 години ago

Камиловски: Власта и министерот за здравство итно да го раскинат договорот со човек фирма за скандалот од 35 милиони евра

Животен стил 6 години ago

Кинески лек за сите болести – одење на колена

Здравство 6 години ago

ВМРО ДПМНЕ: Неспособноста на СДСМ во здравството ја плаќаат граѓаните со своите животи

Здравство 6 години ago

Ќе нема кој да ги лекува македонските граѓани – Во 2018 година секој ден од Македонија си заминува по еден лекар!

Здравство 6 години ago

Новата градска болница во скопски Аеродром ќе биде висока 18 метри