Ознака: ЗДС

Исјановски: НЕМА ФИНАНСИИ ЗА ВАС! Директорот на ЗДС, душман за младите доктори

Нов Мега Скандал: Филипче и Дир. на Здравствен Дом – Скопје присилно сакаат да го отуѓат Заводот за Ментално Здравје?!

Здравство 5 години ago

Нема одговорност за повикување да не се лечат граѓаните кои бојкотирале!