Ознака: Жан Митрев клиник

Проектот Детска кардиохирургија ќе пропадне, експертите од Бугарија не сакаат да работат со Чадиковски

Филипче демек размислува за Детска кардиохирургија, а целта е јасна-богатење на приватните болници